Anti Explosie folie

Glas voor gebouwen, Veiligheidsglas, Beproeving en classificatie van de weerstand tegen ontploffingsdruk.

Anti explosie folie normering EN13541

GSW anti explosiefolie folie zorgt ervoor dat de zwakste plek van een gebouw, het glas, wordt versterkt en beschermd tegen invloeden van buitenaf. Rondvliegende glasscherven kunnen forse schade aanrichten aan bedrijfspanden met betrekking tot apparatuur, dataverlies en letsel bij medewerkers. GSW Anti Explosie folie wordt vaak achter de kliklijsten van het kozijn aangebracht indien dit mogelijk is. Het monteren en demonteren van de kliklijsten dient door een gespecialiseerd bedrijf uitgevoerd te worden. Na het aanbrengen van de folie, dienen de lijsten weer teruggeschroefd te worden in het kozijn.

Na het aanbrengen van de kliklijsten wordt er rondom gewerkt met een GSW anti explosie profiel en dit wordt bevestigd op de folie en het kozijn.

De GSW anti explosie zijn in verschillende diktes leverbaar afhankelijk type glas en wordt vaak de folie aan de binnenzijde aangebracht en heeft een garantie van 10 jaar na montage.

De GSW Anti explosie folie kan enkel aangebracht worden op de ondergrond glas met kozijnsoort aluminium, hout, staal en kunststof.

Anti explosie folie

    GSW respecteert jouw Privacy