Veiligheidsfolie

Glasbeveiliging met behulp van raamfolie

De meest bekende vorm van glasbeveiliging is gelaagd glas of gehard glas. Gelaagd glas is 6mm tot 4cm dik. Het is opgebouwd uit verscheidene lagen glas met daartussen een taaie lijmlaag. Gelaagd of gehard glas kent diverse toepassingen, van doorvalbeveiliging en inbraakbeveiliging tot kogelwerende toepassing. Het wordt gebruikt in gebouwen, winkels en auto’s.

Gehard glas is er ook in diverse diktes. Het is een enkel glas, dat je verder ziet in glazen wanden, glazen deuren, ballustrades, abri’s, dakkoepels, autoglas enzovoort, en wel betreffende doorvalbeveiliging, anti-vandalisme, anti-snelkraak en tegen verwonding door rondvliegende glassplinters.

Minder bekend, maar zeker niet minder effectief, is veilgheidsfolie. Dit is een heldere raamfolie, in verscheidene diktes leverbaar, die in een bestaande situatie op iedere willekeurige ruit kan worden aangebracht. Dus: geen hak- & breekwerk, geen glas weggooien en geen schilderwerk naderhand.

Europese normen NEN3569

Deze glasfolie is getest volgens Europese normen zoals NEN3569, EN 12600 B2, HACCP, BRC, IFS en wordt snel, vakkundig en tegen acceptabele kosten landelijk gemonteerd. Of: geleverd voor zelfmontage, met montage-instructie. Doorvalveilig, anti-vandalisme, anti-snelkraak, anti-splinter, inbraakvertragend en veilig in het geval van een explosie. En: veel goedkoper in vergelijking met gehard of gelaagd glas!

Veiligheidsfolie toepassingen

Toepassingsgebieden: kantoorgebouwen, winkelcentra, scholen, kinderdagverblijven, voedingsindustrie, openbaar vervoer et cetera. Aangebracht op geharde en gelaagde ramen zal deze vorm van glasbeveiliging zorgen voor extra versterking en het bijeenhouden van onverhoopt rondvliegende splinters.

Gerelateerd Anti explosie folie

Specificaties

*Alle veiligheidsfolie is getest op 3mm enkelglas. Alle getallen op fabrieksgarantie na zijn uitgedrukt in percentages.

Voor vragen over deze specificaties kunt u contact met ons opnemen.

    GSW respecteert jouw Privacy