Nieuws

1 mei 2011

Wij werden onlangs uitgenodigd door Wasstraat A4-West te Hoofddorp. Het probleem dat men daar wilde oplossen, was de warmte die door een glazen pui naar binnen kwam en zich in het pand ophoopte.

Tijdens ons bezoek constateerde wij dat er HR++ glas in de sponning zat, waardoor de binnenkomende warmte niet langer via het glas kon ontsnappen er een ‘broeikaseffect’ optrad. De eigenaar was van mening dat het probleem het beste met een zonwerende raamfolie kon worden opgelost. Hij stelde echter wel de eis dat de uitstraling van de gevel er niet onder mocht gaan lijden.

Het beste advies dat wij konden geven was toepassing van een blauwe warmtewerende glasfolie, maar dan aan de buitenzijde i.v.m. het HR++ glas. De blauwe kleur kwam helemaal overeen met de huisstijl van het bedrijf.

Normaal gesproken zijn gekleurde raamfolies alleen geschikt voor binnenmontage. In ons leveringsprogramma voeren wij echter ook glasfolies die voor buitenmontage geschikt zijn en die in verschillende kleuren leverbaar zijn.

Na montage van de blauwe zonwerende folie was het warmteprobleem volledig opgelost, de gevel had een extra mooie uitstraling gekregen en de opdrachtgever was uitermate tevreden.

 

    GSW respecteert jouw Privacy