Nieuws

4 mei 2011

Klaas Puul te Volendam is een van de grotere garnalenhandelaren in Nederland. Per jaar worden hier tonnen garnalen en ook andere luxe vissoorten verwerkt, die hun weg vinden over de hele wereld. In het hoofdkantoor is een speciale showroom ingericht, waar klanten de verse producten kunnen aanschouwen.

Deze producten bevinden zich in koelkasten die voorzien zijn van een glazen deur. Dat is handig, omdat je zo kunt zien wat er in zit. Het probleem is echter dat er iedere keer als een deur opengaat, condensvorming op het glas plaatsvindt. Daardoor is gedurende een aantal minuten het glas volledig beslagen en is er niets te zien van wat in de koelkast zit. Door middel van een warme luchtstroom tussen het glas klaart het wel weer op, maar het wordt toch als zeer hinderlijk ervaren en het kost een hoop energie.

Aangezien wij regelmatig bij Klaas Puul raamfolies aanbrengen, hebben wij het verzoek gekregen het glas te voorzien van een anti-condens folie. Deze glasfolie is 100 procent glashelder transparant en speciaal ontwikkeld voor deze situaties. De anti-condens folie heeft zich wereldwijd reeds vaak bewezen in onder andere supermarkten en grootwinkelbedrijven. Wij waren in staat om het probleem naar volle tevredenheid van de klant op te lossen.

 

    GSW respecteert jouw Privacy