Nieuws

12 apr 2011

Raamfolies zijn volledig onderhoudsvrij. Omdat raamfolie permanent op het glas geplakt zit, en niet bediend hoeft te worden, kan er ook geen storing ontstaan.

Bij traditionele zonwering kunnen het doek en de bewegende delen stuk gaan en vragen deze daarom om een jaarlijks onderhoudsinspectie. Zodra je een zonwerende folie op glas hebt aangebracht, werkt deze continu probleemloos als warmtewering, en vraagt deze niet meer aan onderhoud dan het zemen van de ramen.

Het onderhoud van raamfolies op glas is gelijk aan het lappen van de ramen zelf. Alles wat je nodig heb is een emmer, een spons, een wisser en een zeemleren lap. Wel is het belangrijk dat dit gereedschap schoon en onbeschadigd is. Het is aan te bevelen een druppeltje zeep in het water te doen. Ten eerste wordt het raam dan goed schoon en ten tweede is de raamfolie dan niet zo stroef tijdens het droogwissen.

Wij bevelen aan de ramen niet binnen zes weken na montage van de raamfolie te lappen.
Mocht er vuil op het raam zitten, dan is dit te verwijderen met een vochtige doek of tissue-papier.

 

    GSW respecteert jouw Privacy