Nieuws

6 mei 2011

Enige tijd geleden hebben wij in het pand ‘Onder de Brug’ in Amsterdam de ramen beveiligd met een 175 micron veiligheidsfolie. Het pand zou een tijdje ongebruikt leeg blijven staan, totdat er een nieuwe huurder voor gevonden zou zijn. Om inbraak door de ramen en eventueel schade tegen te gaan, was gekozen voor onze anti-vandalisme raamfolie.

Op enig moment hebben krakers toch kans gezien om zich toegang te verschaffen tot het pand en hebben zij, vanwege de privacy, de ramen volgespoten met graffiti. In het pand hadden de krakers een soort tentenkamp ingericht, zodat verscheidene personen er een onderkomen hadden. Het geheel deed een beetje middeleeuws aan.

Sinds kort is er een huurder gevonden voor het pand, dus de krakers vertrokken en de graffiti moest worden verwijderd. Dankzij de glasfolie was dit een simpele klus die op tijd geklaard werd zodat de nieuwe huurder er zonder oponthoud in kon.

Alle ramen die beklad waren, zijn opnieuw voorzien van veiligheidsfolie. Verder overweegt de eigenaar van het pand de buitenzijde van het glas te laten voorzien van een anti-graffiti folie, zodat bij toekomstige artstieke uitingen het glas beschermd is tegen zowel verf als eventuele krassen.

De folie heeft zijn functionaliteit bewezen. Het probleem werd naar volle tevredenheid van de klant opgelost.

 

    GSW respecteert jouw Privacy