Tijdens de donkere dagen van het jaar vinden vaker inbraken plaats. Het is makkelijk te zien waar wel of geen licht brand en wie wel of niet thuis is. Wat niet zichtbaar is, is veiligheidsfolie voor ramen. Deze glasheldere, inbraakvertragende raamfolie heeft geen doorkijkbelemmering, maar zorgt er wel voor dat het glas vele malen sterker wordt. Zo sterk als veiligheidsglas.

Er moet erg veel geweld gebruikt worden om door een inbraakwerende glasfolie heen te breken. En geweld gaat altijd gepaard met een hoop lawaai. Aan lawaai hebben inbrekers een hekel. Ook mag een inbraakpoging niet te lang gaan duren. Iedere vertraging werkt dus inbraakwerend.

Inbraakwerende veiligheidsfolie (anti-inbraak glasfolie) kunnen wij in iedere situatie op iedere ruit aanbrengen. Snel, vakkundig en onder garantie.

Via het e-mailformulier kunt u al uw wensen kenbaar maken. Voor doe-het-zelvers is speciaal een webshop ingericht op deze site. Hier zijn op maat gesneden banen anti-inbraak folie voor ramen te bestellen.

 

    GSW respecteert jouw Privacy